Υποτροφίες του κρατικού Πανεπιστημίου Ερεβάν της Αρμενίας, ακαδ. έτους 2023-2024

Διά του παρόντος ανακοινώνεται πρόγραμμα υποτροφιών τις οποίες χορηγεί το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Ερεβάν (Yerevan State University) σε ξένους φοιτητές, αγγλόφωνων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Οι υποτροφίες καλύπτουν είτε ολόκληρο, είτε μέρος (έως το 60%) του κόστους των διδάκτρων καθώς και τη διαμονή στις εστίες του Πανεπιστημίου.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το χρονικό διάστημα 20 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου.

 

Το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει αρμοδιότητα για διευκρινίσεις και περαιτέρω πληροφορίες πέραν αυτών που αναφέρονται στα επισυναπτόμενα έγγραφα.

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών πιστοποιήθηκε με την ανώτατη διάκριση "Fully compliant"

Για μια ακόμα χρονιά, η Επιστήμη των Υλικών είναι μεταξύ των θεματικών περιοχών που κατετάγησαν και μάλιστα σε αρκετά υψηλή θέση στον διεθνή πίνακα κατάταξης των πανεπιστημίων ανά θεματική περιοχή για το 2021