Γραμματεία

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας διάδοσης του κορωνοϊού, και κατόπιν της έκδοσης νεότερης Υπουργικής Απόφασης: «οι δημόσιες υπηρεσίες τελούν σε πλήρη λειτουργία. Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Με ευθύνη του οικείου Προϊσταμένου τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών». Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε χώρους γραφείων Δημοσίων Υπηρεσιών.

 

Με βάση τα ανωτέρω, προκειμένου για την υποβολή αιτημάτων/υποθέσεων που απαιτούν φυσική παρουσία του φοιτητή, θα πρέπει να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία, στο τηλ. 2610 996333 είτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προγραμματιστεί ραντεβού.

Ανανεωμένες ημέρες και ώρες θυρίδας: Τρίτη και Πέμπτη 11:00 – 13:00

 

Αναφορικά με τα πιστοποιητικά, σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αίτησης, είτε μέσω progress είτε με αποστολή αίτησης (με τη χρήση των εντύπων Γραμματείας) στa email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η αποστολή του πιστοποιητικού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: οποιαδήποτε επικοινωνία με τη γραμματεία θα πρέπει να γίνεται με τη χρήση αποκλειστικά και μόνο του Ιδρυματικού Λογαριασμού (e-mail) του Φοιτητή. Οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία είναι ΜΗ αποδεκτή.

 Forms2sm

Έντυπες αιτήσεις

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας


2610 996305, 996301
για Προπτυχιακά φοιτητικά θέματα

2610 996304
για Μεταπτυχιακά θέματα και Διδακτορικές Σπουδές
για ακαδημαϊκή ταυτότητα και στεγαστικό

Γραμματεία
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.