Γραμματεία

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας διάδοσης του κορωνοϊού, και κατόπιν της έκδοσης νεότερης Υπουργικής Απόφασης: «Η εξυπηρέτηση του κοινού δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, εφόσον διαπιστώνεται συνωστισμός εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού. Η χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους είναι προαιρετική».

 

Ημέρες και ώρες θυρίδας: Καθημερινά 10:00 – 13:00

 

Αναφορικά με τα πιστοποιητικά, προτείνεται να συνεχίσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αίτησης, είτε μέσω progress είτε με αποστολή αίτησης (με τη χρήση των εντύπων Γραμματείας) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η αποστολή του πιστοποιητικού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: οποιαδήποτε επικοινωνία με τη γραμματεία θα πρέπει να γίνεται με τη χρήση αποκλειστικά και μόνο του Ιδρυματικού Λογαριασμού (e-mail) του Φοιτητή. Οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία είναι ΜΗ αποδεκτή.

 Forms2sm

Έντυπες αιτήσεις

 

Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Γραμματείας 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας


2610 996305, 996301
για Προπτυχιακά φοιτητικά θέματα

2610 996304
για Μεταπτυχιακά θέματα και Διδακτορικές Σπουδές
για ακαδημαϊκή ταυτότητα και στεγαστικό

Γραμματεία
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.