Ώρες γραφείου διδασκόντων

Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται οι ημέρες και ώρες, κατά τις οποίες τα μέλη Δ.Ε.Π και το λοιπό διδακτικό προσωπικό του Τμήματος, επικοινωνούν με τους φοιτητές για θέματα σχετικά με τα μαθήματα που διδάσκουν:

 

 
Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος


Γιώργος Αυγουρόπουλος
Νικόλαος Βάϊνος

 
σε εκπαιδευτική άδεια

Αλέξανδρος ΒανακάραςΙωσήφ Γαλανάκης
 

 
Χρήστος Γαρουφαλής

 Βασίλειος Γεωργακίλας
Κωνσταντίνος Δήμος

 
Ιωάννης Θανόπουλος
Γεώργιος Καλόσακας 
Ιωάννης Κούτσελας
Σωτήριος Μπασκούτας


 
Νικόλαος Μπουρόπουλος

Εμμανουήλ Πασπαλάκης

 Παναγιώτης Πουλόπουλος

 

 
Μιχαήλ Σιγάλας 
Διονύσης Στεφανάτος

 

Εμμανουήλ Τοπογλίδης

Γεώργιος Ψαρράς 

 

 

 

 

 

 

    


Νίκος Ηλιόπουλοςμε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Γιώργος Μαθιουδάκης


με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλεφωνικά: 2610 997835


Αναστάσιος Πατσίδηςμε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλεφωνικά: 2610 997835


Βαγγέλης Καρούτσος

 


Σπύρος Κοσιώνης
 
Στέλιος Τόμπρος

Έλενα Σέρπη


Τρίτη 12.00-14.00
μέσω Teams (serpi)


Βασίλης Σταμούλης


μέσω Teams (vstamoulis)

με email

 

 

 

 

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών πιστοποιήθηκε με την ανώτατη διάκριση "Fully compliant"

Για μια ακόμα χρονιά, η Επιστήμη των Υλικών είναι μεταξύ των θεματικών περιοχών που κατετάγησαν και μάλιστα σε αρκετά υψηλή θέση στον διεθνή πίνακα κατάταξης των πανεπιστημίων ανά θεματική περιοχή για το 2021