Το Διοικητικό συμβούλιο του Φλαμπούρειου κληροδοτήματος βορείου Ελλάδος προκηρύσσει την χορήγηση 3 (τριών) υποτροφιών σε οικονομικά αδύνατους νέους και ο νέες που γεννηθήκαν πρωτίστως και κατά προτεραιότητα στο Δημοτικό Διαμέρισμα φλάμπουρου στη συνεχεία στην Κοινότητα Λεχόβου και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δροσοπηγής Ν. Φλώρινας και στο τέλος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για να σπουδάσουν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (Α.Ε.Ι), για το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018.

Δικαίωμα έχουν οι υποψήφιοι που

Διαβάστε περισσότερα: Υποτροφίες από το Φλαμπούρειο κληροδότημα

To Ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Οι υποτροφίες  απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες και αφορούν σπουδές, διαλέξεις, επιμορφωτικά προγράμματα και έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Για αιτήσεις και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα υποτροφιών για έλληνες πολίτες, μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο του ιδρύματος

http://www.fulbright.gr/el/ypotrofies-gia-ellines-polites

καθώς και να επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Ελληνικού Προγράμματος / Σύμβουλο Υποτροφιών Fulbright, με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.