Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και εργαστηρίων

schedule small

Νέο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου 2017-2018 (10/10/17)

ΧΑΡΤΗΣ με τις αίθουσες και τα κτίρια του Τμήματος

 

Σας ενημερώνουμε ότι

  • Οι παραδόσεις του μαθήματος "Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη για Μηχανικούς & Επιστήμονες" θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 25/10/2017. Η ώρα του μαθήματος είναι 09:00-12:00 και θα πραγματοποιείται στην αίθουσα ΠΑΜ4 του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  • Η διδασκαλία του μαθήματος επιλογής 5ου εξαμήνου, "Εισαγωγή στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων για Μηχανικούς και Επιστήμονες", θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα 11:00-13:00 στο Αμφιθέατρο ΑΘΕ12 (Αμφιθέατρα Σχολής Θετικών Επιστημών) και Τετάρτη 14:00-16:00 στο Αμφιθέατρο ΑΑ (Κεντρικό κτίριο Διοίκησης).

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι διαλέξεις (ΟΧΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ) των Προπτυχιακών μαθημάτων όλων των εξαμήνων, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και εργαστηρίων.

Σε περίπτωση διαφορετικής ημερομηνίας έναρξης θα ειδοποιηθείτε με σχετική ανακοίνωση μέσω της πλατφόρμας του eClass από τους διδάσκοντες.

Για να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις και τα τεκταινόμενα των μαθημάτων, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο eClass και εγγραφείτε σε όσα μαθήματα σας ενδιαφέρουν στον Κατάλογο μαθημάτων.

Δείτε τις πληροφορίες για την Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης upatras eClass.