ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ)

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-2018: Από 19 Φεβρουαρίου 2018 έως 31 Μαρτίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα: Ανανέωση εγγραφής των επί πτυχίω φοιτητών του Τμήματος στο εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος...

Σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα ERASMUS+ για σπουδές, για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες) να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.upatras.gr/el/erasmus_mobility, όπου θα πληροφορηθούν σχετικά με το πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα: Προκήρυξη ERASMUS+ για σπουδές 2018-2019

Ανακοινώνεται ότι οι ανανεώσεις εγγραφής των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Α', Β΄, Γ΄ και Δ' έτους σπουδών για το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους θα πραγματοποιούνται από 19 Φεβρουαρίου 2018 έως 31 Μαρτίου 2018  μέσω της δικτυακής πύλης της Ηλεκτρονικής Γραμματείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την περίοδο αυτή πραγματοποιείται ανανέωση εγγραφής εξαμήνου και όχι οι δηλώσεις μαθημάτων. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν οι δηλώσεις μαθημάτων (οι οποίες αφορούν όλα τα έτη σπουδών), σε ημερομηνίες που θ’ αποφασιστούν από την Κοσμητεία.

Από την Γραμματεία

Ανακοινώνεται ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Προγράμματος και Κανονισμού Σπουδών η κατάθεση των Διπλωματικών Εργασιών Ι & ΙΙ θα γίνει ως κάτωθι:

Διαβάστε περισσότερα: Κατάθεση Διπλωματικών Εργασιών εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2018

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι τελειόφοιτοι ή μεταπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σε θέματα που αφορούν σύγχρονα μεταλλικά κράμματα, να επικοινωνήσουν με τον Καθηγητή Νικόλαο Βάινο. (ΣΗΜ. Υπάρχει προθεσμία υποβολής αίτησης.)

schedule small

Νέο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2017-2018 (20/2/18)

ΧΑΡΤΗΣ με τις αίθουσες και τα κτίρια του Τμήματος

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι διαλέξεις (ΟΧΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ) των Προπτυχιακών μαθημάτων όλων των εξαμήνων, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και εργαστηρίων.

Σε περίπτωση διαφορετικής ημερομηνίας έναρξης θα ειδοποιηθείτε με σχετική ανακοίνωση μέσω της πλατφόρμας του eClass από τους διδάσκοντες.

Διαβάστε περισσότερα: Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και εργαστηρίων