ΔΠΜΣ - ΕΟΗ - Ανανέωση εγγραφής - Δήλωση Μαθημάτων Χειμερινού εξαμήνου 2022-2023

Ανακοινώνεται ότι, έως και 30.11.2022, το σύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείας του Πανεπιστημίου Πατρών θα είναι ανοικτό προκειμένου να γίνουν οι Ανανεώσεις Εγγραφής και οι Δηλώσεις Μαθημάτων για το Χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Σημειώνεται ότι όσοι βρίσκονται στο Γ’ εξάμηνο πρέπει να καταθέσουν υπογεγραμμένο έως 30.11.2022 το έντυπο δήλωσης Ε.Μ.Δ.Ε.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μέσω του Ιδρυματικού σας email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από την Γραμματεία

 

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών πιστοποιήθηκε με την ανώτατη διάκριση "Fully compliant"

Για μια ακόμα χρονιά, η Επιστήμη των Υλικών είναι μεταξύ των θεματικών περιοχών που κατετάγησαν και μάλιστα σε αρκετά υψηλή θέση στον διεθνή πίνακα κατάταξης των πανεπιστημίων ανά θεματική περιοχή για το 2021