Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη διάλεξη που θα δώσει ο κ. Αδαμόπουλος την Δευτέρα 22/10/2018 και ώρες 15:00 – 16:00, στην αίθουσα Σεμιναρίων του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών με θέμα: «Μοριακά Υλικά».

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Ανακοινώνεται ότι, από 4 Σεπτεμβρίου 2018 έως και 31 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιούνται ανανεώσεις εγγραφής των Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος για το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019 μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας.

Από την Γραμματεία του ΠΜΣ «στην Επιστήμη των Υλικών»

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την έναρξη των νέων καινοτόμων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης (e-learning) Professional English I & II σε συνεργασία με το British Council με προνομιακές παροχές για τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου Πατρών:

http://kedivim.upatras.gr/courses/professional-english/ 

Τα προγράμματα σχεδιάστηκαν μετά από σχετικό αίτημα αρμόδιων υπηρεσιών του Πανεπιστημίου και απευθύνονται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πατρών οι οποίοι/ες ενδιαφέρονται για την απόκτηση της πιστοποίησης γλωσσομάθειας αγγλικής γλώσσας IELTS Academic για ακαδημαϊκές σπουδές καθώς και για εργασία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Το εντατικό πρόγραμμα Professional English Ι περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα: Αγγλικά (IELTS) για Φοιτητές & Ερευνητές του Πανεπιστημίου (2)

To Ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Οι υποτροφίες  απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες και αφορούν σπουδές, διαλέξεις, επιμορφωτικά προγράμματα και έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Για αιτήσεις και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα υποτροφιών για έλληνες πολίτες, μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο του ιδρύματος

http://www.fulbright.gr/el/ypotrofies-gia-ellines-polites

καθώς και να επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Ελληνικού Προγράμματος / Σύμβουλο Υποτροφιών Fulbright, με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Roche, πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στον Κλάδο Φαρμάκων και Διαγνωστικών, διοργανώνει Talent Fair στην Αθήνα, στις 22 Οκτωβρίου. Ακολουθεί η πρόσκληση στα αγγλικά.

 

Are you a postgraduate from the School of Health Sciences, Economics, Business Administration or Sciences?

 

Do you want to discover unparalleled career paths in one of the world's leading research-focused healthcare groups?

Would you like to explore what it's really like to work at Roche?

 

If yes, then this event is for you.

 

Roche invites you to its first talent fair, Monday 22 October 2018 at Athinais to hear more about their story, people, visionand exciting opportunities through their management trainee program 2019

 

Grab this unique opportunity!

 

Learn more about careers at Roche and get a feel of their global team of  94,000 proud professionals across 100 countrieswho improve people's lives.

 

Drop everything you do and  book your seat now

 

Any queries? Let's chat