Μεταπτυχιακές Σπουδές στην «Επιστήμη των Υλικών»

Το Τμήμα Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο λειτουργεί το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην «Επιστήμη των Υλικών», σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης επανίδρυσης 818/12749 (ΦΕΚ 1715/17.5.2018 τ. Β'), κατά τις διατάξεις του Νόμου 4485/2017, προκηρύσσει για το χειμερινό εξάμηνο σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2019 την εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) έως και είκοσι (20) φοιτητών (βλέπε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος).

Το Π.Μ.Σ. «Επιστήμη των Υλικών» οδηγεί αποκλειστικά στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στην «Επιστήμη των Υλικών» με εξειδίκευση σε δύο κατευθύνσεις:

α)           «Προηγμένα Λειτουργικά Υλικά»

β)           «Υπολογιστική Επιστήμη των Υλικών»

Το Π.Μ.Σ. «Επιστήμη των Υλικών» λειτουργεί χωρίς δίδακτρα.

Τα κριτήρια εισαγωγής των Μεταπτυχιακών Φοιτητών περιγράφονται λεπτομερώς στον Κανονισμό Λειουργίας του ΠΜΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Πληροφορίες για τη διαδικασία της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών, κα Π. Μπόμπολα, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ.: 2610 969385.